Garmin vívosmart® 4

010-01995-00
kr1 299.00
På lager
1
Produktdetaljer

Stilig trenings- og aktivitetsarmbånd

  • Slank, smart aktivitetsmåler 1 som kombinerer fasjonabel design med stilige metalldetaljer, og en lys skjerm som er enkel å lese
  • Avansert søvnovervåking viser REM-søvn, som via sensor måler nivået av oksygenmetning i blodet på natten med håndleddsbasert pulsoksymetrisensor2
  • Verktøy for trenings- og helseovervåking inkluderer pulsmåler på håndleddet,3 stressmåling hele døgnet, avslapningstidtaker for pust, kondisjonsberegning, Body Battery™-energimåling og mer
  • Dedikert aktivitetstidtaker for spaserturer, løpeturer, styrketrening, yoga, bassengsvømming og mer
  • Vibrasjonsvarsler for alle varsler, inkludert anrop, tekstmeldinger og mer (svar med melding er tilgjengelig for Android™-brukere)
  • Batterilevetid: opptil 7 dager (unntatt søvnsporing med oksygennivå), enheten er også trygg å svømme og dusje med

Stilig, smart design

Den slanke håndleddsmåleren, som er tilgjengelig i en rekke farger, utfyller stilen din med et spesielt design, metalldetaljer og en lys skjerm som er enkel å lese. Skjermen er bare på når du trenger det. Når den er på, justerer den seg etter omgivelseslyset slik at den er tydelig selv i sterkt sollys. vívosmart 4 passer perfekt til livsstilen din enten du skal til kontoret, treningsstudioet, bassenget eller alt i mellom.

Pulsoksymetri på håndleddet

Pulsoksymetrisensoren på vívosmart 4 estimerer oksygenmetningen i blodet ditt. Pulsoksymetrimålingene avhenger av en rekke faktorer, inkludert din generelle helse og form. Pulsoksymetrikontroll kan hjelpe deg med å måle hvordan kroppen din absorberer oksygen. Slå på funksjonen for å måle SpO2 over natten, eller bruk den til å ta stikkprøver når som helst for å finne ut mer om kroppen din.

Pulsoksymetri på håndleddet

Avansert søvnovervåking

Søvn er viktig for din generelle helse, velvære og fysikk. vívosmart 4 gir deg innsikt i hvordan du sover ved å måle søvnstadiene dine, lett, dyp og REM, samt bevegelsene dine gjennom hele natten. Hvis du vil ha ytterligere innsikt, slår du på pulsoksymetrifunksjonen for å vise oksygennivået i blodet når du sover. Når du våkner, kan du enkelt se over og sammenligne søvnstatistikken din i mobilappen Garmin Connect™.

Avansert søvnovervåking

Optimaliser kroppens energi

Body Battery-energimåling på vívosmart 4 bruker informasjon om stress, pulsvariasjon (HRV), søvn og aktivitet for å måle kroppens energireserver på et øyeblikk. Dermed kan du planlegge dagen din for å optimalisere aktivitet og hvile. Et høyt tall indikerer at du er klar for aktivitet, mens et lavt tall antyder at du bør slappe av og hvile en stund før du trener. Body Battery kan også hjelpe deg med å forstå mønstrene gjennom ukene, slik at du kan se hvordan de siste dagene har påvirket hvordan du føler deg i dag.

Optimaliser kroppens energi

Stressmåling hele døgnet

Du vil mest sannsynlig oppleve å være stresset en eller annen gang i løpet av dagen, men hvor mye? vívosmart 4 forteller deg om du har en rolig, avslappet eller stressende dag. vívosmart 4 måler HRV (tidsintervallet mellom hvert hjerteslag) og beregner og viser stressnivået ditt. Den har også en valgfri påminnelse om avslapning som du kan slå på i Garmin Connect-appen. Hvis stressnivået ditt stiger i løpet av dagen, vil du få et vibrasjonsvarsel på håndleddet og se en melding («Slappe av et øyeblikk?») som forteller deg at det er på tide å slappe av. Avslapningstidtakeren for pust veileder deg i Fourfold-pusteteknikken som har dokumentert beroligende effekt på kropp og sinn.

Stressmåling hele døgnet

Hold oversikt over ditt aktive liv

vívosmart 4 møter deg hver dag med et trinnvis mål som er tilpasset deg. Deretter måler og viser den fremgangen din. Aktivitetssporing inkluderer skritt etasjer oppover, kaloriforbruk, intensitetsminutter med mer. Du vil også se en bevegelseslinje og få vibrasjonsvarsler som minner deg om at det er på tide med litt aktivitet.

Treningshistorikk

Du kan bruke den forhåndslastede aktivitetstidtakeren til å holde oversikt over treningstidene dine og mer. Når du bruker styrketreningsaktiviteten, registrerer den øvelsene, repetisjonene og settene sammen med trenings- og hviletiden, slik at du kan legge igjen notatboken hjemme. Hvis du glemmer å starte en tidtaker, vil Move IQ®-funksjonen på vívosmart 4 automatisk registrere trening som gange, svømming, sykling og ellipsetrening – og til og med ta tiden på utvalgte aktiviteter. Når du er ferdig, blir aktivitetene dine sendt til Garmin Connect. Her kan du se gjennom, redigere og dele aktivitetene dine med kontakter og venner.

Daglig overvåkning av trening og helse

Hvis du bruker Elevate™-pulsdata som er hentet fra håndleddet ditt, kan vívosmart 4 – med kondisjonsberegning – gi deg et innblikk i den nåværende formen din. Når den aerobe kondisjonen din øker, gjør kondisjonen din det samme. vívosmart 4 kan bruke kondisjonsberegningen til å anslå kondisjonsalderen din. Du kan senke kondisjonsalderen over tid med hardt arbeid og trening. vívosmart 4 kan gi deg ytterligere innsikt ved å varsle deg når pulsen din uventet overstiger en grense du har angitt. Hvis du er inaktiv i mer enn ti minutter, og hvis pulsen holder seg over grensen du har angitt, får du et varsel om dette.

Daglig overvåkning av trening og helse

Hold kontakten

Med en vívosmart 4-måler på håndleddet trenger du ikke å velge om du vil være tilkoblet eller mer aktiv. Sjekk værvarslet, styr musikken din, motta smartvarsler, finn telefonen din, svar med forhåndsinnstilte tekstsvar (bare Android) og få tilgang til varsler fra sosiale medier på målerskjermen – uten at du trenger å finne frem smarttelefonen din.

Hold kontakten
Lagre dette produktet til senere

Merke